Bredahl Kristensen udfører alle former for renoveringsopgaver. Vi udfører opgaver for både private og erhverv.

Vi har erfaring med mange typer af renoveringsopgaver. Både mere traditionelle opgaver som udskiftning af tage, vinduer og døre mm. Men også mere omfattende renoveringsprojekter.

Det kan for eksempel være renovering som følge af vandskader eller slid, men det kan også være i forhold til ændrede behov til bygninger eller rums anvendelsesmuligheder.

Mange vælger i forbindelse med huskøb at opdatere deres kommende bolig. Bredahl Kristensen Aps har fungeret som entreprenør og troværdig samarbejdspartner på mange sådanne projekter.

Går du med tanker om sådan et projekt, kan du med fordel inddrage os umiddelbart efter købet af drømmeboligen.

På baggrund af vores erfaring, kan vi guide dig i forhold til både muligheder og omkostninger. Vi kan, derved spare dig for mange penge og bekymringer, i forhold til at undgå at igangsætte projekter, som pludselig viser sig at være langt dyrere og mere komplicerede, end først antaget.

En af vores store styrker er, at vi gør os umage med at udarbejde de tilbud, vi giver. Det gør vi for, at du som kunde kan regne med, at det tilbud du modtager, er et tilbud du kan regne med.

Opgradering af kontormiljøer

Det fysiske arbejdsmiljø, er et område, der er kommet større fokus på gennem de seneste år.

Undersøgelser viser, at indretningen af kontormiljøer har stor indflydelse på medarbejdernes trivsel og tilfredshed – og på produktiviteten.

Derfor vælger flere og flere at investerer i opgradering og optimering af deres kontormiljø.

Vi har stor erfaring med opgradering og renovering af kontormiljøer – med øget trivsel og produktivitet til følge.

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig på, hvorvidt det kan gavne dig, så kontakt os, så vi kan guide dig i forhold til hvilke optimeringer, der er mest givtige i din situation.

Udførsel af forsikringsskader

Vi udfører også renovering i forbindelse med forsikringsskader.

Vi har stor erfaring med denne type opgaver, og vi kan desuden tilbyde dig at overtage kontakten og kommunikationen med forsikringsselskabet og øvrige myndigheder.

Vi kender reglerne og lovgivningen på området, og ved derfor hvad du er berettiget til hvornår.
Derved slipper du selv for at bokse med regler og paragraffer og kan koncentrere dig om, at resultatet lever fuldt op til dine forventninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi sidder klar på telefonen

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig - så ring endelig.

Få et uforpligtende tilbud

Få et UFORPLIGTENDE​ og GRATIS tilbud!​​

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en byggeopgave. Du kan skrive til os på bbk@ebkaps.dk, eller du kan ringe til os på telefon 47 56 34 00 hvor vi kan aftale et møde hvor priser og muligheder kan drøftes.

Bredahl-Kristensen-Billeder-18