Hovedentrepriser for private og erhverv

Hos Bredahl Kristensen ApS, har vi stor erfaring med hovedentrepriser i forbindelse med byggeri, ombygning og renovering af alt fra villaer til kirker.

Vi udfører således alle former for arbejder – uanset om det er til private, virksomheder eller offentlige myndigheder med hjælp fra faste underentreprenører.

Vi har mange års erfaring i at påtage os det fulde ansvar for en entreprise, og følge den hele vejen i mål – fra projektfasen og til det færdige resultat er afleveret til en tilfreds kunde.

Vi udfører alle former for entrepriser – store som små

Udover større hovedentrepriser, udfører vi også til- og ombyggeri for både private og erhverv.

Det kan være en garage, et udhus eller et anneks, men det kan også være indvendigt, at vi bygger om, så boligen kommer til at passe til jeres behov. Vi kan blandt andet flytte, fjerne og opføre vægge, og således ændre planløsningen i jeres hjem eller erhvervsbyggeri.

Vi udfører også renoveringer

Vi udfører også renoveringer af eksisterende bygninger. Uanset om der er tale om indvendige eller udvendige renoveringsopgaver, og uanset om der er tale om en privat villa, en institution eller en virksomhed.

Vi går til opgaven med samme omhu og professionalisme. Vi er desuden altid tilgængelige for råd og vejledning om projektering og udførelse. Du er derfor altid velkommen til at RINGE TIL OS og hører mere om dine muligheder, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Skal du have nyt tag?

Vi har erfaring, viden og kompetencer inden for alle former for tagarbejde. Hvad enten det drejer sig om større eller mindre tagopgaver og uanset om der er tale om nybyg eller renovering.

Vi varetager gerne hele hovedentreprisen, hvor vi står for al koordinering og planlægning af alle de nødvendige faggrupper.

Vi udfører også gerne ”rene” tagopgaver, som underentreprenør til en større entreprise.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder, og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi sidder klar på telefonen

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig - så ring endelig.

Få et uforpligtende tilbud

Få et UFORPLIGTENDE​ og GRATIS tilbud!​​

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en byggeopgave. Du kan skrive til os på bbk@ebkaps.dk, eller du kan ringe til os på telefon 47 56 34 00 hvor vi kan aftale et møde hvor priser og muligheder kan drøftes.

Bredahl-Kristensen-Billeder-18