Bredahl Kristensen Aps har været entreprenør og samarbejdspartner på en lang række renoverings- og bygningsopgaver indenfor Medical/Pharma sektoren.

Vi udfører alt fra nedrivning til genopbygning – både i forbindelse med nybyg og renovering.

Vi kan blandt andet tilbyde følgende:

• Renovering af eksisterende laboratorier. Primært i apteringssammenhæng dvs. alle byggearbejder fra nedrivning til opsætning af færdigt inventar – dog eksklusiv installationsarbejder.
• Indretning af nye laboratorier/kontorer i nye bygninger i tæt samarbejde med rådgivere.
• Opgradering af eksisterende laboratorier.

Medical/Pharma – få en entreprenør med den rette ekspertise

Bygnings- og renoveringsopgaver indenfor Medical/Pharma er af natur særligt udfordrerne opgaver, som kræver en høj grad af ekspertise præcision, planlægning og samarbejde.

Der er ofte flere og meget specifikke interesser på spil – og alt skal gå op i en højere enhed. Det kræver derfor, at entreprenøren forstår hvad der er på spil, og formår at navigere i situationen og sikre, at processen bliver fuldt helt til dørs, og at resultatet lever 100% op til de krav der er til den pågældende bygnings- eller renoveringsopgave.

Det er derfor vigtigt at entreprenøren har den nødvendige erfaring og ekspertise i forhold til at udføre sådanne opgaver. Dette gælder ikke mindst i forhold til at planlægge arbejdet således, at alle deadlines og specifikationer overholdes.

Vi sidder klar på telefonen

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig - så ring endelig.

Få et uforpligtende tilbud

Få et UFORPLIGTENDE​ og GRATIS tilbud!​​

Kontakt os for referencer og tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, og høre mere om hvordan vi har hjulpet virksomheder og institutioner indenfor Medical/Pharma branchen – og hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan skrive til os på bbk@ebkaps.dk, eller du kan ringe til os på telefon 47 56 34 00.

Vi står altid til rådighed med ekspertise og vejledning, og du er altid velkommen til at få et gratis tilbud på din opgave.

Vi udfører ikke selv projektering, men har stor erfaring som entreprenør og underentreprenør indenfor denne sektor.

Bredahl-Kristensen-Billeder-18