Bevaringsværdige bygninger

Renovering af bevaringsværdige bygninger, er en ømtålelig proces, som stiller specifikke og strenge krav til udførelse, materialevalg og mange andre parametre.

Det er derfor afgørende, at alle involverede parter arbejder tæt sammen, og hver især forstår, ikke bare deres egen rolle, men alle parters respektive roller, og er klar over, hvordan de spiller sammen og bidrager til helheden.

Det er derfor vigtigt at engagere sig med troværdige samarbejdspartnere, som besidder den rette ekspertise og erfaring og – ikke mindst – respekt for bygningerne og deres historie.

Renovering af bevaringsværdige bygninger
– Bredahl Kristensen Aps har erfaringen

Hos Bredahl Kristensen, har vi mange års erfaring med netop denne type opgaver.

Vi har bidraget til renovering af en lang række forskellige bevaringsværdige og fredede bygninger. Blandt andet slotte, kirker og herregårde.

Det har hver gang været en spændende og udfordrerne proces, og samarbejdet mellem bygherrer, arkitekter og fag- og hovedentreprenører, har altid været i centrum og afgørende for projekternes succes.

Vi påtager os gerne rollen som hovedentreprenør på denne type projekter, men har også erfaring og ekspertise som underentreprenør og som rådgiver.

Du er velkommen til at kontakte os, og høre mere om vores portefølje af projekter, samt hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

På baggrund af vores mange år i branchen, har vi også kontakter til en lang række samarbejdspartnere indenfor alle nødvendige fagområder.

Vi sidder altid klar med råd og vejledning og udarbejder gerne gratis og uforpligtende tilbud på renoveringsopgaver af bevaringsværdige bygninger.

Bredahl-Kristensen20

Bygning og renovering af menighedshuse

Vi har desuden erfaring fra flere bygnings- og renoveringsopgaver af menighedshuse rundt omkring på Sjælland.

Vi ved derfor hvilke krav og behov, der typisk er hertil. Samtidig er vi altid lydhør overfor specielle ønsker og behov og forstår at inkorporerer disse i udførelsen af opgaven.

Vi sidder klar på telefonen

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig - så ring endelig.

Få et uforpligtende tilbud

Få et UFORPLIGTENDE​ og GRATIS tilbud!​​

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en byggeopgave. Du kan skrive til os på bbk@ebkaps.dk, eller du kan ringe til os på telefon 47 56 34 00 hvor vi kan aftale et møde hvor priser og muligheder kan drøftes.

Bredahl-Kristensen-Billeder-18